RESIDENCIABALLUS

La RESIDÈNCIA BALLÚS és un hotel rehabilitat, que hem adaptat a la recent normativa de la Generalitat de Catalunya.
Ocupa la totalitat d'un edifici de 1200 m2 dividit en 5 plantes amb dues entrades, ascensor i escala d'ús exclusiu, així com escala d'emergència correctament senyalitzada. La residència té habilitada un sala per demències amb un bany adaptat contigu; millorant així el servei que es dona als nostres residents.

(Click per ampliar)

L'accés a l'establiment està fet amb un espai comú que permet l'entrada a persones discapacitades.
Igualment, també disposa d'una altra entrada per a accedir al interior del centre.
Tant les escales, passadissos i altres recorreguts interiors, disposen de passamans adaptats per la possible utilització dels usuaris que ho necessitin.

La porta d'entrada principal té una amplitud que facilita l'entrada i sortida de mobiliari. Aquesta porta té l’obertura en direcció a la sortida, amb l'objectiu de ser utilitzable en cas d'evacuació.
Disposem d'un sistema elèctric d'il·luminació que, en un moment de transició, quedin il·luminats tots els accessos.
Igualment, aquest establiment posseeix un ascensor digital amb capacitat per a cinc persones i, per descomptat, per a l'ús de persones amb disminució.

Edificació sòlida que evita el traspàs de la humitat, protegida de les inclemències atmosfèriques (segons DOGC n. 878 amb data 17.08.1987). Aquest establiment està compost per planta baixa més quatre pisos, amb una superfície total aproximada de 1.200 m2.

La distribució d'espais per plantes queda com segueix:

PLANTA BAIXA:
Recepció - Sala de televisió - Sala de lectura - Sala de manualitats - Bany senyores - Bany senyors - Hall - Bugaderia - Magatzem - Sala de calderes - Infermeria - Cuina - Magatzem de cuina - Menjador i saló social - Vestuari - Sala de Fisioteràpia - Sala de visites - Perruqueria - Despatx de direcció - Sala de Psicogeriatria - Bany adaptat amb dutxa.

 

PLANTA PRIMERA:
Habitacions dobles sense bany (5) - Habitacions individuals amb bany (2)- Habitació triple amb bany (1) - Habitacions dobles amb bany (5) - Bany adaptat - Bany de senyors - Bany de senyores - Terrassa.

 

PLANTA SEGONA:
Habitacions individuals amb bany (4) - Habitacions dobles amb bany (3) - Habitacions triples amb bany (2) - Bany adaptat.

  PLANTA TERCERA:
Habitacions individuals amb bany (4) - Habitacions dobles amb bany (3) - Habitacions triples amb bany (2) - Bany adaptat.

  ÀTIC:
Habitacions individuals amb bany (3) - Habitació doble amb bany (1) - Saló polivalent - Terrassa exterior.


El centre disposa d'una correcta instal·lació i evacuació d'aigües residuals, en la qual tots els desguassos estan connectats a la xarxa pública de clavegueram.

La instal·lació elèctrica disposa de circuits independents, il·luminació d'emergència i senyalització en les sortides. També té un dispositiu contra incendis.
Els serveis higiènics, de cuina, de bugaderia, així com instal·lacions de calefacció i elements d'extinció, compleixen la normativa exposada en el DOGC.